Motoron utasként mennyi bogarat kapok el az autópályán?
Figyelt kérdés
Hosszabb útra készülünk a párommal, autópályán. Van egy kedvenc bőrdzsekim, azt szoktam hordani a motoron. Viszont nem szeretném, ha utána tele lenne bogárral. Tisztában vagyok vele, hogy a nagy részét a vezető kapja, de érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata abban, hogy az utas mennyi bogarat szed össze.2018. jún. 11. 14:28
2/4 anonim válasza:
Sokban függ attól, milyen a motor, és te mennyire lógsz ki a vezető fölött. Az én párom alig szokott bogarat kapni, de az én motoromon egyenesen kell ülni és kitakarom szinte teljesen a bogarakat.
3/4 anonim válasza:
A vezető védeni fog, esetleg a kabátod ujján lesznek bogarak. De nefélj, mert nem teszi ez olyan könnyen tönkre, főleg, ha nem 200-al mentek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Egyébként egy suzuki gs500-a van a páromnak.
2018. jún. 11. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!