Golf V vagy Corolla?
Kompakt autót szeretnék vásárolni, nagyjából ez a két autó maradt.
1.6-os motorral venném, és vagy az 5-ös golfot, vagy az E12 corollát.
Mi a vélemény erről a két autóról, egymáshoz képest?
A corolla megbízhatóbb és azt írják hogy sokkal dinamikusabb a motorja, a golf komfortosabb, kényelmesebb.
Aki vezette őket, esetleg mindkettőt, leírná a tapasztalatokat? Egyiket sem vezettem még sajnos.
Focust nem szeretnék, szüleimnek az van, jó autó de ez a kettő jobban tetszik, mazda 3 rohad, civic nem tetszik csak az ufótól, de annyit nem költenék rá.
Segítsetek kérlek :)
azt vedd, amelyik jobban ugrik, és e mellett kényelmes is.
Nálam a dinamika az első, mert ha az nincs, akkor bizony néha csinnbe kerülhet az ember.
a kényelmet a vezető szempontjából értem.
Igen persze, ezért érdekelne, hogy mennyivel dinamikusabb a corolla mint a golf.
Jelenleg a corolla felé jobban hajlok amúgy, de még gyűjtöm az információkat. Vezetni mindkettőt csak pár hét múlva tudom majd. A vásárlást is kb 2-3 hónap múlva tervezem.
Jó lenne, ha valaki össze tudná hasonlítani a két autót, mert vezette mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!