Motorosok! Rajtam kivül van olyan köztetek aki valamilyen szinten kötödik a saját motorotokhoz?
Ezzel a legtöbb ember így van, egy supermotosnak fél óráig remegne a lába, ha át kéne ülni 180 lóra. Nem ahhoz szokott, más hogy kerül leadásra a teljesítmény, külön világ.
Egy 600-as naked után is más dimenzióba repít egy gyorsasági, szóval teljesen érthető a reakció.
Ugyanez érvényes fordítva, nagy motorról pár kör erejéig felültem egy nagy robogóra aminek magasított kormánya van, úgy éreztem magam mint egy kezdő.
Persze, ez teljesen normális. Sokan nevet adnak a motoruknak, én is. Az már ritkább, hogy valaki nem adja el a motorját, akár akkor sem, ha kinövi, csak vesz mellé egy másikat. Én hosszú távra szeretek motort venni, nem 1-2-5 évre.
Az simán lehet, hogy objektívebben is kényelmesebb a saját motorod, nem kell ehhez kötődni hozzá... Nem egyformák. S amit nem szoktál meg, azon simán lehet kisebb a biztonságérzeted, ezek mind természetesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!