Milyen ezeket a nagyrobogókat vezetni?
Egy időben minden vágyam volt egy Tmax, videókon láttam hogy úgy egy kerekeznek vele mint egy rendes váltós géppel, városba szántam volna araszolgatni, unalmamban ide oda eljárni vele, de amikor megláttam az árukat, szomorúan de letettem róla, bőven 1M ft felett van az áruk, ennyiből már váltós komoly gépet tudok venni, bár én direkt fiatalabbakat néztem mert korszerűbbek és a ráncfelvarrások sem elhanyagolhatóak.
Nekem 125-ös robogóm volt, széles kerekekkel, az is komoly volt kezdőként, éveket el szaladgáltam vele, nem untam meg, akkor egy 530-as gépben milyen erő lehet.
Egyébként tetszik a sportosságuk, városba kiváló, de egy tartós tempó sem megerőltető már ezeknek.
Ha megtehetném hogy nagy motor és autó mellé még beférjen a költségvetésbe egy Tmax, annak örülnék, de jelenleg nincs rá keret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!