Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autósok és a motorosok...

Az autósok és a motorosok között mindig megvolt ez a harc?

Figyelt kérdés
Gyakran tapasztalom hogy pl a motorosok előznek és belassítanak,de ha megelőződ vissza előz,viszont olyat is láttam hogy egy autós nagyon leszorított egy motorost valamint ha előzni akart nem engedte hogy előzőn.Bár gyanítom ezeknek egyik oka hogy sok motoros amperkodik,de gyakran a szabályosan közlekedő motorosokhoz is úgy állnak hogy b..zi motoros,el kéne őket ütni stb.
2018. jún. 9. 11:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Annyi a probléma, hogy senki sem figyel a másikra csak ő a legmenőbb, mivel éppen ő van az úton...

Én nem ezt tapasztalom: legutóbb motorosok estek el és én voltam az EGYETLEN, aki megállt nekik segíteni - megköszönték.

Ha mögém érnek többnyire ha lehetséges engedem őket, ugyanis úgyis gyorsabbak tőlem, ami a lábuk oldalra pöccintésével meg is köszönnek.

Jah igen a tükröket nem árt figyelni a változatosság kedvéért :)

2018. jún. 9. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
*amit
2018. jún. 9. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon miért van az, hogy előttem soha nem szokott szándékosan bevészfékezni se motoros, se autós, és egyéb konfliktusba sem szoktam keveredni. Ja, évente 70-80 ezer kilómétert megyek.
2018. jún. 9. 11:59
 4/9 crudy ***** válasza:
82%
Nincsen semmilyen harc. Bekepzeled magadanak. Autosok is g,,ciznek egymassal meg motorosok is
2018. jún. 9. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a motorosok és az autósok között nincsen harc, nincs rivalizálás.

Nincs nagyobb, mint mondjuk egy japán fan vagy német fan között.

Ellenben, a bicikliseket rühelljük.

2018. jún. 9. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Én ilyen "harcot" még nem tapasztaltam. Ha autóban ülve látom hogy jön mögöttem, még le is húzódok, had menjen. Úgyis gyorsabb nálam.

És szándékosan se szívatott még meg motoros. Ilyen belassításokat nem tapasztaltam. (Autósnál viszont igen, aki autópályán 140-nél bevágott elém és satuféket nyomott, csak mert előtte 150-nel előztem a kamionsort és nem voltam hajlandó jobban nyomni.)

Nekem személy szerint a biciklisekkel sincs semmi bajom. Biciklizem és autózom is így mind a két oldalt képviselem. Én általában konfliktuskerülő típus vagyok az utakon bármilyen járművön is haladok. Köcsög biciklist láttam már, aki szándékosan, körülnézés nélkül hajtott át a piroson. De ugyan így autósok is akadnak, akik ezt megcsinálják. Ez inkább embertől, mint járműtípustól függ.

2018. jún. 9. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs harc én figyelek a motorosokra, elengedtem őket, vigyázok rájuk, persze ha valaki 200 ál előz jobbról azt nem szeretem
2018. jún. 9. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy jellemző lenne ez a direkt befékezgetés, előzgetés autósok, motorosok közt.
2018. jún. 9. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Motorostól autós előtt direkt, ok nélküli befékezést még nem láttam eddig, pedig autón és motoron is elég sokat megyek.

Olyan volt már, hogy autós próbált leszorítani. Egyszer egy szakadt román kisteherautó gondolta úgy, hogy jobban gyorsul, mint egy 500ccm-es motor és nem elég vágott be, hanem szabályosan letolt az útról szerencsére csak egy buszmegállóba.

De ez elég ritka eset.

Az jellemző inkább, hogy 1-2 autós a kocsi sorok között sz*rik arra, ha jön egy motor és meg sem próbál kihúzódni, esetleg direkt odaáll, hogy nehogy elmenj. (Még akkor sem, ha szabályos lenne ugyebár piros lámpánál álló kocsisornál...)

De manapság ebben is inkább az ellenkezője a jellemző, még a BMW terepjárók is néha le-le húzódnak.

2018. jún. 10. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!