Éngem miért nem vesznek emberszámba a motorosok?
Nekem van 150-es robogóm és egy 600-as túramotorom is.
Amikor a robogóval megyek nekem sem integet nagyon senki,de én nem foglalkozom vele attól még nem lesz olcsóbb a benzin :)
Sok ember fejében csak az a motoros aki legalább 1000-es géppel megy.
Pedig Józsi bácsi amikor Simsonnal megy hazafelé a horgászatból ugyanolyan motoros,mint a többi.
Motoros közösség ide vagy oda, a legtöbb esetben csak annak köszön a másik aki hasonló géppel megy, én pl senkinek nem intek menet közben egyrészt gyorsan történik minden és lehet nem is figyel az emberünk, pirosnál persze bólintok annak aki mellém áll.
Én 125-ös váltós enduro-val kezdtem tanulni, és utána vettem a 600-as sportot, a kezdeti években a robogós gyerekek vágytak a kis váltósomra, az Ő 50-esük után.
Akkor a "nagyokkal" nem is igen foglalkoztam, mert nem tartottam ott időben és pénzben hogy első motornak 160 lóerős katapultot vegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!