Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vezetés közbe miért izzad a...

Titusz16 kérdése:

Vezetés közbe miért izzad a hátam?

Figyelt kérdés
Miért izzad nagyon a hátam vezetés közbe, mit tudok tenni ellene? Nagyon zavaró és kellemetlen.

2018. jún. 6. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerezz be olyan gépjárművet, melynek extra funkciói között szerepel ülés hűtés.
2018. jún. 6. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak sajnos izzadósabb emberek, nekem például a kezem izzad, még télen is. Elég kellemetlen, emiatt a kormány is fokozottan kopik nálam.

Amúgy lehetnek még okok amik elősegítik a hátad izzadását:

-műanyag, rossz minőségű ing vagy póló

-rossz minőségű üléskárpit

-túl meleg van az autóban, le kéne húzni az ablakot, vagy be kéne kapcsolni a légkondit.

2018. jún. 6. 17:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Le van húzva az ablak is és mégis izzadok 2 órát szoktam vezetni (most tanulok). Egy Renault Clio-ba vezetek.
2018. jún. 6. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
a hátad az ülésnek van támasztva, hiába húzod le az ablakot, innan nem tud ellárolognu az izzadság. sajnos ez klíma nélkül ilyen, pláne eleinte mikor még izgulsz is
2018. jún. 6. 23:14
 5/6 A kérdező kommentje:
És ha atlétát vennék a póló alá?
2018. jún. 11. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
akkor vastagabb ruhát tudsz teleizzadni, és persze mégjobban meleged lesz :)
2018. jún. 12. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!