Milyen autót vegyek 1.5-2misibol?
Figyelt kérdés
Nem vágyom nagy motorja legyen, nem szeretnék jaszkarizni A-bol B-be elvigyen.
Viszonylag kevés szerviz igény előny.
2018. jún. 5. 18:10
11/16 anonim válasza:
Én is most tervezek 2milláért venni és én benzines Kiát vagy
Hyundait fogok. Mazda nagyon rohad, Toyota és Honda túlárazott meg a Toyotát nagyon lopják is. Mitsuból meg kevés van. Esetleg Nissan is jó. De a Lacetti sem rossz, csak sokat eszik, Apáméknak a kilincsről lemállot a festék 6-7 évesen, ők szalonból vették.
12/16 A kérdező kommentje:
Mercis vagyok, de neki újabb GL merci, de olyan horror összegek a szervisz, igaz ritkán, de akkor zsebbe, nyúlós viszont minden igényt kielégít, nekem nem nagy az igényem munkába is jó lenne vele bejárni.
2018. jún. 29. 09:45
13/16 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek, Hyundai, Kia, nagyon jöttek felfele az elmúlt években, megbizhatók, nem olyan olcsó gagyi autók már mint 15-20 éve voltak, arra dobok én is egy szavazatot!
14/16 anonim válasza:
Aki millio kornyeken Twingot vagy ilyen szemetet vesz azon csak nevetni tudok, de hohy ilyet tanacsolni... 1,5 misiert olyan bmw-t kapsz, hogy magad ala csinalsz, twingoval meg csak ossze se lehet hasonlitani. Fel misit meg felreteszed ha gond lenne vele, de ezekhez mar nem olyan draga az alkatresz mint az ujakhoz
15/16 anonim válasza:
A másfél milliós E46-ok mind törött szétrohadt lerúgott hulladékok, a legdrágább darabok (330Ci - 2 millio felett) is mindre fél-1 milliót kéne költeni vétel után, mert mind rohad, beázik, kilómétermilliomos, és a 2.5 millió felettieket is nulla fékekkel, 10 éves használhatatlan gumikkal hirdetik. A pofátlanság netovábbja. Tudom mert végignyálaztam többet is. Tény hogy jó autók voltak, de manapság totál nem éri meg megvenni őket, ha csak nem szerelemből kell (nekem arra kellett volna de ígyis meggondoltam magam és nem bánom). Nem kell a Twingon lovagolni, de egy Hyundai i30-at is sokkal többre tartok mint egy levedlett közel 20 éves, szavatosságát bőven túlteljesített német prémiumot. Nem csinálja össze magát azoktól a bontószökevénytől senki, effelől megnyugodhatsz.
16/16 anonim válasza:
Így van, fentébb is írtam, én S320-as w220 as mercit cseréltem le egy 2008-as 100.000 igazolható km futotf opel corsara.... Es ha hiszitek ha nem sokkal jobban erzem magam ezzel az autóval olyan téren hogy 6,5 litert eszik, es egyelore koltsegmentes, illetve fillerek hozza az alkatreszek. A mercit jo par evig hasznaltam. A fenntartása mindennel egyutt kiveve uzemanyag, evi 1 milllio ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!