Hogy lehet így autót cserélni?
Az autónak én vagyok az üzemben tartoja, de mivel örökléses az autó nem csak az én nevemen van.
A két autót elcserelnenk egymás közt.
Mi a menete?
Először csinálok ilyet. Részletes leírást tud valaki?
Kivel akarsz cserélni? Az üzemben tartott autó tulajával? Nem kell, hiszen ő a tulaj, visszavonatjátok az üzembentartóit, és kész. Az ő másik autóját pedig megvásárolod adásvételivel, onnantól a tiéd.
Azt is csinálhatjátok, hogy a tiédre köt az illető egy üzembentartóit, az a legolcsóbb.
Viszont felhívom a figyelmedet, hogy üzembentartóit csak NAGYON megbízható személlyel tanácsos kötni, kinek nem mindegy, hogy a jövő karácsonyt szerettei körében, vagy a sitten tölti, illetve van saját vagyona, munkahelye. Láttam már olyat, hogy üzembentartóival "vettek" meg egy autót, aztán a tulajnak folyamatosan járkálni kellett a rendőrségre, mert rengeteg szabálysértést elkövettek az új "tulajok", miután az üzembentartó eladta (!) az autót harmadik személynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!