Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi legyen a Virago utódja? 27N

Mi legyen a Virago utódja? 27N

Figyelt kérdés
2éve motorozom, és 535ös virago az első motorom. (azelőtt csak 50es robogóm volt) Kb 14ezer kilómétert tettem meg vele ezalatt, és nagyon megszerettem, de sajnos meg kell váljak tőle, mert ennyi idő után belátom, hogy nekem túl nehéz. Imádok vele járni, mindent szeretek benne, azonkivül, hogy túl nagy tortúra nekem egyedül betenni a garázsba, és kivenni onnan. Sőt, egyedül ki sem tudom tolni az udvarból, apukám szokott segiteni. Mindez nemlenne probléma, ha lenne hátrameneti fokozat, vagy legalább 100kilóval könyebb lenne.

2018. jún. 4. 16:36
 1/5 crudy ***** válasza:
Gondolom maradnal a chopper vonalon. Mennyit szeretnel rakolteni?
2018. jún. 4. 16:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodom feltétel nélkül a chopperhez, időközben a gyári kormányt is dragbar-ra cseréltem. A keret az kb 500euró, +amennyit kapok a virgoért, szóval kb 2000.
2018. jún. 4. 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocs, nagyon eltúloztam a futásteljesitményem, 4ezret akartam irni a 14helyett.
2018. jún. 4. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha bejött a stílus, akkor szerintem ne válts :) Ezt úgy mondom, hogy én túramotorokat preferálom.

Egyik ismerősömnek van 250-es Intruderje, és nagyon szereti. Szerintem válassz egyet a 3 japán gyártó 250-es chopperkéje közül.

Suzuki VL250LC (Intruder):

- 159 kg menetkészen

Yamaha XV 250 Virago :)

- 145 kg menetkészen

Honda V Star 250:

- 146 kg

Olvass utánuk, mindegyik jelentősen könnyebb, mint a mostani motorod, ami 190 kg körül van. Ha bevált a Virago, szerintem vedd a 250-es öcsikét, jó választás.

2018. jún. 4. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Kihagytam párat a 250-es cruiserek közül véletlenül.

Honda CMX 250 Rebel:

-soros 2 henger

-150 kg

Suzuki GZ 250 Marauder:

-egyhengeres

-150 kg

Tehát látható, hogy a V-henger csak az előbbi 3-ra igaz, illetve ez a kettő gyengébb is kicsivel.

Szerintem a 250-es Virago a legjobb döntés az 5 közül. Persze ez csak az én szubjektív véleményem.

2018. jún. 5. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!