Hétvégén vettem egy 15 éves autót, nulla (! ) rozsdapöttyel. Hogy tudom ezt az állapotot fenntartani én is?
Az eladótól elfelejtettem megkerdezni, annyi minden más fontosabb volt :)
Nektek mi vált be a legjobban? Mit használtok ami a legjobb ár/értékű rozsda megelőzésére?
Az előző tulaj városban használta, én viszont heti 1-2 alkalommal vinném enyhe terepen is. (víz, sár sötöbö
Ilyen használattal sehogy.
Egyébként alváz és üregvédelem, rendszeres mosás
Így nehezen.
Nem használod terepen, és kiköltözöl valahova, ahol télen nem sóznak. És mosod havonta egyszer - kétszer.
Ha meg terepezni akarsz, akkor ne olyan kocsit használj szerintem, amit féltesz. Vegyél egy ócskábbat, csak terepre.
Azért lehetséges, hogy nincs rajta rozsda.
Milyen autó ez? Típusonként eltérő, hogy hol hajlamos rozsdára.
#5-ösnek: ha valamiben nincs tapasztalatod, akkor miért írsz ide hülyeséget?
20-25 éves autó is fut rozsda nélköl. Nálunk egy húsz éves rozsdapötty nélküli szwift a szaladgálós autó. Olyan olcsón kínálták, hogy nem lehetett otthagyni. rozsda nem volt hozzá ajándékba.
de van a családban 17 éves sport bmw, az is rozsda nélküli.
Ha terepre viszed, akkor ne erőltesd a védelmet. Ha mosod egy terep után, akkor is kikezdi a rozsda.
Egy alvázvédő szakember megmondja mi van ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!