Titeket hány vezetési óra után vittek be a tényleges forgalmi vizsgaútvonal gyakorlására?
Figyelt kérdés
Én most kezdtem nemrég a vezetést 6 órám ment le, egy kisvárosban eddig, de nem itt lesz a vizsga. Itt csak azért vezetgettünk, hogy végülis szokjam a forgalmat, de még ne is nagy forgalomban kezdjem el a tanulást. Ezért kérdezem, hogy én lennék nagyon béna, vagy ez még természetes. Mikortól számít cinkesnek a dolog, ha nem visz az oktató a vizsgaútvonalat gyakorolni a nagyobb városba?2018. jún. 3. 09:06
11/11 anonim válasza:
Nem vagy lemaradva, mindenki más. Az oktatók is mások van olyan aki csak egy két órát tart "vizsga útvonalon",az enyém is ilyen volt. Nem az volt a fontos hogy megtudjam csinálni a kijelölt utat hanem az hogy megtanuljak vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!