Citroen Berlingo 1.6 hdiről véleményt tudnátok mondani? Lent a szempontok
1.4es 90 lovas g astra caraván után atülve mire kell figyelni? Gondolom lassabb kanyarvétel, lassabban gyorsul.
Mire kell figyelni?
Mondjuk az is 90 lovas dízel, csak nagyobb a kasztnival.
Értelmes vétel 850 000ért 2007es, 1.6 hdi 90 pacival, 230 ezer km, vezetett könyv, első tulaj.
Vezetési élményre milyen?
Kényelmesebb mint az opel?
Motorról vélemény? Nyomatékos?
Felfüggesztés?
Menetstabilitas?
összehasonlítani nem tudom, 1.4-est használok.
Motorikusan rendben van, a gyorsulása nem a legjobb, de jól kezelhető. Kényelmes és tágas, hosszú távon is. Felfüggesztése korrekt, nem dölöngél, jó a menetstabilitása a magasságához képest.
A kormány holtjátéka picit nagy, a váltója olyan fos, pontatlan mint minden franciának, az ülés sínje gyakori mozgatás esetén hajlamos kikopni.
én minden hibája ellenére szeretem.
A váltót kitudnád fejteni?
Nem érezni a fokozatokat?
Nem ugrik vissza középre? Nehezen veszi a sebességet?
Nekünk C3 1.4 HDI van, ahhoz a kasznihoz megfelelő, lehet vele előzni, húz, bár alacsony fordulaton alig van ereje, ki kell húzatni kétezer fölé hogy felébredjen (városon kívül), amúgy teljesen használható. A váltója az valóban nem a legjobb, egyest sokszor be kell erőltetni a helyére, vagy kettes-egyes. Hátramenetet pedig csak magabiztosan kell és belemegy simán.
1.4-nek a fogyasztása nagyon jó, szerintem az 1.6-ba se sokkal több, max 5-5.5 liter várossal együtt.
A harmatgyenge benzines astra után élmény lesz vezetni.
Nekem 1.6-os benzines van. A kanyarstabilitása egész jó, ahhoz képest, hogy dobozos.
A váltó kissé hosszú úton jár, a rükvercet nekem sem szereti.
A hátsó futóműre figyelj, mert annak drága a felújítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!