Nagyon SOS ma, ablaktörlőlapát?
Shellnél segítenek?
Netán Kőbányai/Könyves ÖMV?
Tegnap elkergettek estefelé a MOL-nál, mindenbe segítettek, olajszint stb, de hogy egy méretű gumi van és az nem megfelelő.
Most meg az egészet elintézni van... Nagyon rövid időm.
Na pont arra nincs időm.
Egész héten nem pihentem lényegében, a munkahelyen voltam, a dolgaimat végeztem és aludtam.
Nem jókedvből húzódott el ennyire.
Nem ér ez rá? Ez csak egy ablaktörlő lapát nem törött féktárcsa...
Milyen csodaautó az amin nem tudja valaki kicserélni? Flexibilis lapátot meg a Tesco, Obi, Auchan, Praktiker, Spar helyeken is kapni, van Bosch, Valeo, Goodyear... minden ami kell sok méretben.
A legtöbb benzinkútnál szerintem tudnak segíteni, hanem csak magát a gumi csíkot, hanem a komplett lapátot akarod cserélni és van nekik az autódra való.
Nem tudom milyen autóról van szó, de végső esetben bemész egy márkaszervizbe és megmondod, hogy csak a lapátokat szeretnéd kicseréltetni. Igaz, hogy valamivel drágább lesz, de nagy valószínűséggel 5 perc alatt megoldják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!