Maximum 600e ig milyen autót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 22:33
1/3 anonim válasza:
Mégis milyet?
Dízel/benzin? Mekkora? milyen használatra? stb stb.
Astra G mondjuk, de így csak vaktában lövöldözés
2/3 anonim válasza:
Az én véleményem szerint ha városi autót keresel vagy esetleg néha hosszabb utakra mész én ilyen fajta kocsit ajánlok: [link]
Motorikusan jó attól h kicsi és nem eszik sokat :D És nem kell rá sokat költeni, mert gyakran hibásodik meg. Vezettem már ilyen fajta kocsit (benzines) és nem volt vele semmi probléma. A régebbi swiftekkel is volt dolgom, de azok nem jöttek be.
3/3 anonim válasza:
#2/2-es vagyok *nem gyakran hibasodik meg, csak néha az akksi merül le. Vagy még ott vannak az opelek, abból is az astra G ami jól bírja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!