Vezérműszíj suzuki swift mennyi?
Figyelt kérdés
kb. mennyibe kerül szereléssel együtt 2000-es swift esetén egy Vezérműszíj csere pesten?2018. máj. 30. 19:48
2/4 A kérdező kommentje:
az szép...
2018. máj. 31. 00:11
3/4 Majatom válasza:
Hát igen, én csináltam otthon házilag, nem egyszerű. A burkolat csak akkor jön le, ha a külső szíjtárcsát, ami a generátort hajtja, leveszed a főtengelyről. Ahhoz viszont csak úgy lehet hozzáférni, hogy a motort lejjebb kell engedni. Ráment egy napom, meg kellett egy szerelő haver, aki előtte felvilágosított, mit hogy csináljak, nehogy elállítsam a vezérlést. Szóval nem az alkatrészt kell megfizetni, hanem a munkadíjat, és a szaktudást.
4/4 anonim válasza:
20-25 ezerből megáll. 5-8 ezer a munkadíj, a többi az alkatrész, időben 2-3 óra. Más kérdés, ha a szerelő rosszul csinálja meg, ezért kellett szétbontanom a Swift-en a vezérlést, rendesen megcsináltam a szerelő helyett, így most a főtengely szimering cserénél már tudtam hová kell nyúlni. Igaz amit az előttem szóló írt (szíjtárcsa, motortartó bak, sőt még a vízpuma szíjtárcsája is ugrik), de a többi autóhoz képest a Swift vezérlése faék egyszerű. Ráadásul szíjszakadásnál nem verik szét a dugattyúk a szelepeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!