Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy mukodik egy auto adasvetele?

Hogy mukodik egy auto adasvetele?

Figyelt kérdés
Autovasarlas elott állunk. Foglalot adtunk arról szerzodest írtunk, viszont az elore utalastol felek.az eladó azt mondta elore utaljak mikor megérkezik utana mehetek a kocsiert. A foglaló szerzodeset a lakásán írtuk ala.a szemelyigazolvany szama is meg van.lehet bajom ha elore utalok?

2018. máj. 29. 01:27
 1/1 anonim válasza:
Én inkább készpénzzel fizetnék, beszéld meg vele, hogy KP-ban akarod fizetni. Ha ellenzi akkor vaj van a füle mögött. Én ismerőstől vettem az autót szóval könnyű dolgom volt. KP-ban fizettem, fel se merült, hogy utalnám neki a pénzt. Az adásvételin rajta van, hogy mennyiért vetted az autót meg egy csomó adat mindkét félről + még kell 2 tanú is és azoknak az adatai is. Autót megnézted már személyesen? Papírokat átnézted? Ha nem akkor nézd meg mindenképp, ismerősöm járt úgy, hogy minden papír más nevén volt és úgy akarták eladni neki a kocsit. Nálunk egyébként úgy volt, hogy megnéztem az autót, megdumáltam a sráccal, hogy akkor mennyi legyen az ár, aztán mikor mentem megvenni a kocsit akkor még 1x átnézette velem, minden apró kis hibát bemutatott, korrekten elmondta az autó hibáit (apró kis esztétikai hibákról van csak szó), szóval mielőtt megvettem még volt egy pofa vizit.
2018. máj. 29. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!