Mitől van az ha rányomok akár mekkorát a gázra és hallok mind ha levegőt szívna vissza és utána kezd el a fordulat felmenni? Majdnem ojan mind ha le hörögne. (nem vagyok autó szerelő mielöt támadna valaki is. ) Azért kérdem mi lehet a baja.!
Figyelt kérdés
2018. máj. 28. 22:21
1/4 A kérdező kommentje:
Volkswagen golf3 1.4 ről van szó! 1997 es kiadás
2018. máj. 28. 22:24
2/4 anonim válasza:
Alacsony a fordulat. Az nem baj egyenletes sebességnél, de ha gyorsítasz válts vissza 1-2 fokozatot.
Ha meg nem akkor ne haragudj hogy 'hülyének' nézlek, nincs ötletem, vidd el szerelőhöz.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem előzésről van szó.! Nekem is van eszem hogy vissza váltok 1,2 a hogy a tempó kéri meg a kocsi.
Hanem arról van szó hogy nem tudom mi az a hang mikor rányomok a gázra es mimd ha vissza szívná a levegőt, farsot kapna vagy hogy mondjam érthetőbben. Az alapjárat normális.
2018. máj. 28. 22:53
4/4 anonim válasza:
Meg nézted már a szívó részt, a csöveket, levegőszűrőt?
Vagy járó motornál fogd be a szívó csövet, és úgy hallgasd meg hogy nem falsot szív valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!