Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vezérmüláncot otthon ki lehet...

Vezérmüláncot otthon ki lehet cserélni?

Figyelt kérdés
1.8as,2003as,benzines mondeorol lenne szó és a vezérmülánc készletéről. Nem vagyok egy autoszerelo,de azért átlátom a dolgokat nagyjából. Elvileg kell hozzá vezérlésállito készlet is. Szerintetek otthon meg tudom csinálni?
2018. máj. 28. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben van hozzá célszerszámod igen, de mivel feltetted ezt a kérdés így nem.
2018. máj. 28. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"kell hozzá"

- kellő szaktudás,

- megfelelő szerszámozottság,

- kellő gyakorlat, ha nincs, valaki, aki felügyeli ténykedésed.

.

Ha ez a három megvan, nosza...!

2018. máj. 28. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vezérlést nagyon nem ajánlott otthon cserélni, előfordul, hogy még a szerelő is elrontja, hát akkor egy amatőr...
2018. máj. 28. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:

#3-as: én sem vagyok autószerelő, de jó pár autómon cseréltem már vezérlést, emiatt nem beszélnék le senkit.

Tény és való, hogy el lehet rontani, de megfelelő műszaki érzék birtokában, megfelelő szerszámmal (ami nem bztos, hogy a gyári) és egy jó leírással azért megcsinálható a dolog, pláne a youtube korszakban.

Arra is van többféle módszer, hogy az ember folyamatosan ellenőrizze magát: jelölés, motor átforgatása, stb.

2L-es mondeón pl. cseréltem már vezérműszíjat (az nem láncos), és ott a gyári célszerszám remekül kiváltható pl. egy darab laposvassal

2018. máj. 28. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Báttya két youtube tutorial aztán csapassad nekije.
2018. máj. 28. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!