Hogy szoktatok otthon mosni az autot?
Slaggal alaposan előáztatom, lemosom. Utána vödörbe víz + autósampon. Ezzel aprólékosan végigcsutakolom. Slaggal leöblítem. Megvárom míg nagyjából megszárad. Utána pumpás gyorswax + mikroszálas törlőkendő segítségével áttörlöm, hogy ne maradjanak rajta száradási foltok.
Végül az üvegeket külön üvegtisztítóval lemosom.
Sajnos csak addig tiszta az autó, amíg el nem indulok vele az első útra. Főleg autópályán járok így tavasztól őszig másodpercenként csapódnak a rovarhullák a szélvédőre az első lökhárítóra és a tükörburkolatokra.
Én is kipróbáltam már sokféle bogároldós szélvédőmosót. Olcsót, drágát egyaránt, de egyik sem hozza le makulátlanul a bogarakat.
A mosogatószer jó megoldás csak mindenki annyit tesz a vízbe, hogy aztán lemosni is alig lehet. Pedig a tisztítás lényege pont az lenne hogy minimálisat kell használni belőle.
Én pl az ablakmosó tartályába teszek egy vagy max kettő csepp mosogatószert és tökéletesen végzi a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!