Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbízható autó 200. 000Ft körül?

Megbízható autó 200. 000Ft körül?

Figyelt kérdés
Egy olyan 3000km-es túrát kéne kibírnia.
2018. máj. 28. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenre való az autókölcsönzés
2018. máj. 28. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megveszed átíratod kifizeted ami kell +100000...aztán cseréltetsz ezt azt mert annyi pénzért olyat kapsz amivel normális ember nem indulna el ilyen hosszú útra mert a 2 kezét össze teheti,ha a határt átlépi vele..noh szóval az is egy adag pénz. Ilyeneket figyelembe véve jobb döntés bérelni ami olcsó nem lesz pont úgy ha veszel egy ilyen roncsot és utána macera sincs vele hogy megszabadulj tőle pl a bontóba.
2018. máj. 28. 14:42
 3/8 D. Brasco ***** válasza:
100%
Megbízható/autó/200000forint szavakat egy mondaton belül nem tudom ertelmezni!Ennyiert még swift sem nagyon van......es az 1-esnel a pont
2018. máj. 28. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:

De most komolyan. MEGBÍZHATÓ autót akarsz ennyiért??? Komolyan kezdem sajnálni az autókereskedőket, mennyi idiótát kell kiállniuk vajon egy nap.

"Cső tesó, mennyit engedsz a feléből?"

"Na, nekem egy megbízható kocsi kéne 200ezerért, amire semmit nem kell költeni már"

"Nincs valami jó autód 100ezerért? De teljesen jó legyen, még esztétikai hibája se legyen. De figyu nem adod oda 90ért?"

2018. máj. 28. 15:18
 5/8 D. Brasco ***** válasza:
100%
4-es tulajdonkeppen tökéletesen felvázoltad a hazai vevőkört.....hogyy mindenkinek egy gagyibb bicikli árban kellene hibátlan autó,sőt az sem lenne baj ha új lenne ennyiert vagy esetleg ő finghatna bele eloszor a börülésbe!
2018. máj. 28. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:

A fő kérdésedre rávágtam volna, hogy swiftet ki lehet fogni ennyiért.

De régit, meg légkondi nélkülit.

De ahogy leírtad, hogy 3ezer km-es túrára kellene...

Ilyen kocsi nincs.

Egyrészt át is kell íratni, ami költség, meg felkészíteni ilyen hosszú útra. És ebben az árkategóriában nincsenek ennyire jó, felkészített kocsik. És a légkondi hiánya is elég szr lenne a 3000 km alatt.

SZóval mint 21 éves swift tulajdonos, én is azt mondom, hogy bérelj kocsit az alkalomra.

2018. máj. 28. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Vonatjegy
2018. máj. 28. 19:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Kölcsöznő...
2018. máj. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!