A '97-es Skoda Feliciámban hátul van öv, de csat nincs. Mi a teendő? Büntethetnek?
A '97-es Skoda Feliciámban hátul meg vannak a biztonsági övek, legalábbis kettő van, de nem lehet őket becsatolni sehova, mert csatok nincsenek. Az ülések gyáriak.
A csatok nem letörtek, vagy leszereltek, mert nincs semmi helye a csatnak. Ilyenkor mi a teendő?
Mikor sok éve csináltam a kresz vizsgát, emlékeim szerint az volt, hogy ha nincs hátul öv, akkor nincs mit lekötni, így ezzel nem kell foglalkozni, büntetés sincs érte. De, mivel itt igazából öv van, csak csat nincs, nem tudom, hogy a rendőrök mit szólnak hozzá.
Ezt teljes hátsó ülés csere nélkül meg lehet valahogy oldani? Legrosszabb esetben a két szélsőnek, de akár az ötödik, középsőnek is, hogy legyen övcsatja?
Köszönöm!
Nem, az ülőlap alatt tényleg nincs, mert azt áttúrtam. :)
Szerintem is az előző tulaj lehetett a ludas. Köszönöm! Akkor pótlok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!