3 millióért vadiúj, kevésbé neves kocsi, vagy nevesebb használt?
Figyelt kérdés
nem szeretnék többet rászánni2018. máj. 25. 16:23
1/18 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened. Érdekel a név és le cserélnéd 3-5 év múlva vagy nem kockáztatsz és hozod ki a szalonból az új autót amibe te fingasz először, te tankolod, te tartod karban.
3/18 anonim válasza:
Neked kell tudni, milyen igényeid vannak az autóval szemben, 3 millióért nem dúskálhatsz az új autók választékában, de a használt piacon is el lehet cseszni a választást, ennyiért is lehet vásárolni roncsot.
Talán a középúton érdemes keresgélni: 1-3 éves autók, amelyeken még van garancia
4/18 anonim válasza:
Szerintem is jó az arany középút. Egy átlagos pár éves autót érdemes venni.
5/18 anonim válasza:
Én biztos, hogy újat vennék, és "kevésbé nevesebbet" (ez mi a halált jelent?).
Szóval inkább egy új Dacia Logan Arctic full extrásan, mint egy 10 éves, 100ezer kilométeres BMW X3. Tudom, hülye vagyok, de ez én vagyok :)
6/18 A kérdező kommentje:
Dacia:Románok zsebét nem ömöm
2018. máj. 25. 18:17
7/18 anonim válasza:
A Dacia francia autó te kis butus :)
8/18 A kérdező kommentje:
Kis Grofó meg magyar
2018. máj. 25. 18:35
9/18 anonim válasza:
De jó, figyu, akkor helyettesítsd be a büdösromán Daciát valami olyan autóval ami tetszik neked 3 millióért. A véleményem ugyanaz. Inkább új.
10/18 anonim válasza:
Tehát itt most az a kérdés h újonnan vmi kínai lianxiang, huanghu vagy pár éves s600 mercedes. Szerintem egyértelmű. (Ha mégse: a merdzsó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!