Étolajjal lehetne vegyíteni a dízelt Seat Toledóba 1,9TDI,81Kw, évjárat 2001, nem menne tönkre?
Kérdező: Te is láttad a 250,-Ft os étolajat a Tescoba?:)
Mehet bele nyugodtan!
Egyébként ha valaki még takarékosabb, akkor konyhákról el lehet hozni használt étolajat, azt egy megfelelő szűrőpapíron átszűrni és azzal is boldogan megy az autó!
Hááát nem tudom-....
elég meggyőző meg minden, de unokatesóm szintén így vegyítette, (használt étolaj + sufnidízel XD), leszűrte többször is, mikor hidegebb volt benzint is öntött hozzá...
Éveken keresztül semmi probléma....
Egyszer csak...hopp...nem indul...szerelő hív, nézegeti ottan 2 órát, hát adagolófelújítás lesz, 250 ezer (!!!) ft...
Ebben a pillantban el is ment az a lóvé amit megspórolt.
Szóval nem tudom megéri-e...
2003 as opel omegája van
Bár most megint trükközik, csak nem használt étolajjal, hanem ethanollal keveri a gázolajat..SOSEM TANUL...:)
Nem hiszem, hogy az étolaj tette volna tönkre az adagolóját...
Viszont a dízel-etanol párosból jó nem fog kisülni!
Komolyan elmenne étolajjal?
Persze a Tescóba venném, nem használt olajat az éttermekből.D
De mennyi mennyiséghez kell hozzáönteni a dízelhez az étolajat?
Teljesítmény csökkenést nem fog eredményezni?
Úgy hallottam csak nyáron jó használni télen nem. Mindenesetre az 1,9 TDI motorok nem kényesek annyira mint a PDI. D
Kösz!-)
A szomszédok azt fogják majd hinni, hogy lángos sütéssel foglalkozom. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!