Szeretnék hallgatható zenét varázsolni az F Astrába. Valami tipp?
Adott a családban egy 2000-es 1.4-es Opel Astra F. Gyári hangszórókkal, valamilyen után gyártott pioneer fejegységgel. Annyi a gond csak vele, hogy se usb csatlakozó, se aux nincs rajta. Maradna a transzmitter mint megoldás, de azon keresztül nagyon rosszul szól minden. Valakinek van esetleg valami jó tippje, milyen fejegységet érdemes használni a gyári F Astra hangszórókhoz, amiknek egyébként nincs nagy bajuk, mivel a rádióval nem hangzik rosszul. Gondolom senki nem költött 30-40 000ft-os megoldásra ebből a szempontból, szóval ezért is várnám az esetleges tippeket.
Előre is köszönöm a segítséget! ;)
sőt, már 15-ért van pio, hasonlót vettem kb 8 éve, az jól szólt
Igen, a 25 ezres darab nagyon megtetszett. Igazándiból nem saját autóm, de használom egyszer-egyszer, nekem pedig kell, hogy szóljon valahogy a zene. Rádiót nagyon nem szeretem sajnos. Kicsit "soknak" tűnik a 25 000ft, de tudom persze, ha valami jó, akkor az drága. Plusz sajátba is átemelhető lesz egy pár év múlva, ha jól sejtem.
Köszönöm a válaszokat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!