Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Max 500000ftig milyen használh...

Max 500000ftig milyen használható kombi benzines autót érdemes venni?

Figyelt kérdés
Napi használatra kellene olyan évi 15000km-ert menne. G astrákat nézegettem azok tetszenek is tágas,jó menettulajdonságokkal. Viszont olyant nem láttam amin nem lett volna minimális rozsda vagy hólyagosodás,mert min 15 évesek ennyiért. Mi a véleményetek,vagy ha tudtok ajánlani másikat szívesen meghallgatom.
2018. máj. 19. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:

ennyi pénzért ennyit kapsz. sétálj be néhány kereskedésbe, és nézz szét.

de a legjobb a netes keresés. aztán célirányosan szemrevételezed a kinézett darabot

2018. máj. 19. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Ford Focus 2004-ig bezárólag.
2018. máj. 19. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Hasonló problémával küzdöttem én is tavaly. Szét néztem a piacon, aztán sok rozzant kombi és nem kombi megtekintése után vettem egy 15 éves láncos gastrát. Ferdehátút, mert ép állapotú kombit nem találtam. Jobb hátsó sárvédőíven van rozsda, de ennyiért nem az örökévalóságnak vesz az ember autót. Motorikusan rendbe tetettem,lassan megvan a 10e km. Focust is nézegettem, de a normálisabbja jóval 500 felett kezdődött.

Ha akkor lett volna használható állapotú Suzuki Baleno kombi, azt választottam volna, de nem volt.

2018. máj. 19. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk Suzuki Balrni kombi van. Nagyon szeretjük, mert igazi Suzuki.

Strapabíró, olcsó fenntartású.

2018. máj. 19. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!