Elvették a forgalmit műszaki vizsgán, és fénymásolatot adtak helyette. Átverés, vagy csak idióták?
Párom elvitte kedden a kocsit műszakira. Minden rendben volt, meg is csinálták. A páromnak sürgős dolga volt utána, ezért az apukája ment utána vissza a kocsiért.
Közölték vele, hogy valamit el kell intézni, ezért a forgalmit elviszik az okmányirodába, addig adnak róla egy fénymásolatot. Após persze bevette és elhozta a kocsit, szóval azóta az udvaron áll használhatatlanul, mert nincs meg a forgalmi, mi meg vonattal, busszal, meg anyóstól elkönyörgött kocsival járunk. A szerviz meg kedd óta "holnap délután"-ra ígéri, hogy meglesz.
Péntek délután van, jön a hosszúhétvége, és egyre valószínűbb, hogy nem tudunk elmenni majd sehova. :(
Ezzel valahogy át tudnak verni?
Vagy csak simán inkompetens szerencsétlenek?
Mit gondoltok? Lehet ebből baj, hogy elvitték a forgalmit?
Pontosan: ALAPJÁRATON nem érdekel, sose foglalkoztam ezzel különösebben. Most viszont ez büdös nekem, így most ez az ügy érdekel.
Sajnos én nem tudok odamenni, 60 km-re dolgozok a vizsgaállomástól, és nekem hivatalosan semmi közöm a kocsihoz.
Nemsokára kiderül, ma délután sikerült-e valamit intézniük.
Akkor akinek a nevén van a kocsi, az menjen oda. Akár azzal a kocsival.
És ha kell, hívjon rendőrt.
Igen, ezt én is mondtam a páromnak, csak ő türelmes akar lenni.. a családja 20 éve hordja oda az összes kocsijukat, és soha nem volt semmi probléma...
Szerintem se 😂
Most a legújabb ígéret, hogy mára meglesz. A párom meg háborog, de csinálni nem akar semmit, úgyhogy én feladtam, már csak kíváncsian várom, mi sül ki a dologból.
Na, péntek délután hozták házhoz a forgalmit... :D
Végül kiderült, hogy csak az ügyintéző hölgyemények nem voltak a helyzet magaslatán, meg apósom se igazán... Nem az okmányirodában volt, hanem a közlekedési hivatalnál, valami adategyeztetés miatt, csak eddig kotlottak rajta (van ismerősünk ott, akit felhívtunk, hogy meg tudná-e sürgetni az ügyintézést, szóval tényleg ott volt)
Erre a hétvégére lett is autónk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!