Volkswagen golf 4 1.9TDI AHF 110hp vs 150hp PDTDI?
Figyelt kérdés
Melyik jobb szerviz ugyileg?
Melyiket jobb tunningolni? Melyik birja jobban? Trollok off nem kell a smokencsarmos megjegyzesek az szoljon aki ertelmes valaszt tud adni!?
2018. máj. 15. 21:27
1/4 anonim válasza:
Szerviz ügyileg az a jobb amelyiket karbantartották.
Ha sokat akarsz tuningolni akkor az AHF bele úgyis PD lesz, akkor meg már mindegy. Az ARL (150) egy rendes chiptuninggal ~180lovat tud (ami szerintem mindenre elég egy G4-ben)
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt!
A PD elemek mennyire igenyelnek oda figyelest? Hallottam hideget meleget. Nekem AHF-em van de unalmas es sokat gondolkoztam ARL-en csak elbizonytalanodtam.
2018. máj. 16. 06:38
3/4 anonim válasza:
Rendszeres gázolajszűrő és olajcsere a hosszú életének a titka. Nem kell szerintem tőle fosni, egy CR pont 10x annyiba kerül mint a PD mégis sokan használják.
4/4 A kérdező kommentje:
Jolvan koszonom ;)
2018. máj. 16. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!