Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen golf 4 1.6 16v-ről...

Volkswagen golf 4 1.6 16v-ről vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok szeretnék venni egy 4es golfot olvastam az 1.4es lomha,valamivel jobb az 1.6os.na találtam is egy 1.6 16v-t kipróbáltam minden oké(az autó most állt kb 6hónapot)megállás után nézem az olajszintet és az olaj el sem érte a pálca alját sem,alánéztem szivárgás nem volt,6ezer km-t ment mióta levolt cserélve az olaj,azelőtt pedig olajnyomás probléma volt leszedték a teknőt,kitisztitották...lehetséges hogy nem töltöttek bele kellő mennyiséget?

Hozzáeszem hogy a műszerfalban az olajlámpa nem világitott.

motorkód:AZD érdemes venni ilyen tipusu autót?minden véleményt szivesen olvasok,köszi előre mindenkinek.

pacsi ;)

2018. máj. 7. 17:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Ilyen autót nem szabad venni, kivéve, ha legalább 300 ezerrel olcsóbban adják, mint a hasonlóakat, hogy kijöjjön a motor generál, vagy egy motor csere. Sajnos a Volkswagenek általában nem jelzik az alacsony olaj szintet, csak ha már nem tud nyomást produkálni, annyira kevés benne az olaj --> korábbi olajnyomás probléma.

Ami miatt még nem érhette el a nívó alját sem az olaj az pedig az, hogy csesztek utántölteni a 6000 km alatt, pedig ez a motor ilyen idős korára simán megeszik 1-2 deci olajat normál használat mellett is.

2018. máj. 7. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!