Milyen autót ajánlanátok első autónak? (1-1,5 millió ft között) Én audi A3-ra vagy A4-re gondoltam.
2000 köbcenti alatt, 5 ajtós
kombi, sedan vagy ferdehátú, de szóba jöhet a coupe is.
Pedig én egyetértek veled előző, annyiba kötnék bele, hogy azért nem teljesen ugyanazokból az alkatrészekből állnak. Motor-váltó, futómű egyes alkatrészei azonosak nyilván, de a kasztni, beltér elemek, felszereltség, sokkal puritánabb, kopogós, zörgős, kényelmetlenebb mint egy Audi. Nem leszólni akarom, mert első autónak én is inkább az olcsóbb konszern márkákat ajánlanám, de érződik rajtuk, hogy az Audi/VW "árnyékában" kell maradniuk. De például másfélért első autónak egy fiatal Ibiza tökéletes választás lenne:
Szerintem jól is néz ki. Ez a 86 lovas 1.4 régóta az egyik legjobban sikerült 1.4-ese a konszernek, ha valós, még ettől a 220+ ezer kilométertől sem félnék.
Inkább ilyesmiben gondolkodnék, mint öreg prémiumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!