Volvo S80 2.4D vélemények?
Figyelt kérdés
Egy nagy megbízható sedant keresek. Azért dízelt, mert sokat autopályázok.
A volvókról azt mondják biztonságosak illetve megbízhatóak.
Ez lenne a kiszemelt:
2018. máj. 14. 05:30
1/4 anonim válasza:
Biztonságos, ez igaz. Megbízható? Nem annyira. Én terveztem volvot venni, de kiábrándított, hogy 4-5 éves példányoknál már újra kell építeni az automata váltót (lehet, csak a selejtes példányokat árulták és ezért futottam bele ilyenekbe). Nagy gond, hogy kevesen foglalkoznak volvo váltókkal, így drága és macerás a javítás.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor milyen autót ajánlanál 2 millió környékén, ami 150-200 lóerő között van, és max 2500 ccm? Persze dízel.
2018. máj. 14. 09:51
3/4 anonim válasza:
Az a baj ezzel, hogy sokan keresnek ilyen autót, ezért piszok nagy mázli kell hozzá hogy találj egy jó példányt. Nem tudom hogy mióta van fent ez a hirdetés, de ha hosszabb ideje (értsd néhány napnál több) akkor 100% hogy óriási a gond vele. Szó szerint veheted hogy óriási a baj, mert "kisebb" hibával simán elviszi egy kereskedő. Ha ma került fel, akkor menj, nézd meg, de ha jó, akkor azt már el is vitték.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy ez ilyen keresett autó. :O
De attólmég szerintem megnézek párat élőben, úgyis elviszem szervízbe átnézetni, ha nem tetszik az eladónak megyek is tovább.
2018. máj. 16. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!