Kb 400 000 Ftig milyen autót érdemes venni?
Swift, F Astra, stb.
De ennyiért ne típusban gondolkodj, hanem olyan autót keress, ami nem rohad, üzemképes és van papírja.
8 szelepes, injektoros, szívósor befecskendezésű, kis (max 1600ccm) hengerűrtartalmú benzinmotoros kocsit vegyél!
Az extrák merüljenek ki a friss műszaki vizsgában és a lehetőleg minél kevesebb rozsdában.
A többi már részletkérdés.
600ért megkapod a Mazdámat 2020.04ig műszaki, addig semmit nem kell rákölteni. Ha beleszeretsz és még 2 évet szeretnél kipufogó rendszer csere +60-70ezer és küszöb lakatolás 200-300ezer vagy áttolod még valahol, utána meg bontónak eladod... 2003-as 1.4 benzines 5 ajtós, metálzöld nagyon jól néz ki. Tornyok kilakatolva 2017 nyarán.
Vagy egy év múlva oda adom 200ért is, de addig gondolom vezetnél :-)
400.000Ft az autó + az átírás és már + félmilliónál vagy.
hasznaltauto.hu -n nézelődj, ami tetszik annak tipusára keress rá a Net -en.
Szerintem a megbízható autók:
- Mitsubishi Colt
- NISSAN Micra K11
- Skoda Fabia (ez mondjuk nem a legmegbízhatobb)
- Suzuki Swift olcsó ahogyan az első hozzászóló is írta
- Renault Clio (nem rossz)
- HONDA Civic
Hu, még rengeteg van...de a legjobbakat leírtam, Szerintem a Micra a legjobb meg Colt. Olcsók, jól mennek és nem lopják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!