Forgalmi vizsga tippek?
Figyelt kérdés
3 hét múlva lesz a forgalmi vizsám, adnátok tippeket amik nektek is beváltak hogy ne parázzátok túl?2018. máj. 10. 16:47
1/3 anonim válasza:
Eddig 2 forgalmi vizsgám volt és mindkettő sikerült (B és C kat.), mindkettőre úgy mentem, hogy ha ez nem sikerül, akkor majd sikerül a következő, semmi tétje nincs.
2/3 anonim válasza:
szintén mint az első....ha elsőre nem akkor majd másodikra, nem fog a világ a világ össze dőlni, szóval teljes nyugalommal vezettem végig. Sikerült simán
3/3 Hovarju válasza:
Az elején kicsit paráztam, amíg várni kellett. Az oktató egy másik diákjával vizsgáztam egyszerre. Ő ment elsőnek, és amikor visszaértek és közölte, hogy nem sikerült (pedig sokkal jobban vezetett nálam), az esélytelenek nyugalmával ültem be vizsgázni. Elsőre sikerült.
Szóval ne arra gondolj, hogy vizsgázol, hanem arra, hogy az oktatóval és egy utassal autózol a városban.
Csak arra figyelj, amit az oktató mond, igyekezz nem lefulladni, látványosan nézz be a jobbkezes utcákba és nézz sűrűn a tükörbe.
Addig pedig gyakorolj. Én még a vizsga előtt is vezettem kb.1 órát. Igaz ekkor már csak autókáztunk az oktatóval, hogy kicsit oldja bennünk a feszültséget.
Egy jó nagy kalappal a vizsgára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!