Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi számít típusazonos motorcse...

Mi számít típusazonos motorcserének?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mi számít típusazonos motorcserének?

Egyeznie kell a motorkódnak?

Vagy ha egy adott típust (ugyanolyan hengerűrtartalmú) 3 motorkóddal gyártottak eredetileg, a három közül mindegyik típusazonos?

Valakinek van tapasztalata motorcsere átírással kormányablaknál?

2018. máj. 10. 10:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hivatalosan biztosan nem egyszerű. A tipusazonos azonos motorkódú motort jelent. Nekem ez volt a Fabiammal. Alig találtunk BME motorkódot. AZQ meg annyi volt mint a a szemét.
2018. máj. 10. 13:16
 12/13 anonim válasza:
Nekem azt mondták a NKH-nál, ha megegyezik a gyártmány, a hengerűrtartalom, és a teljesítmény. Az én skoda fabiamban ATZ kódos motor volt, 1,4-es, benzines, es 50kw. Az AME és az AQW motorkódok ugyanilyenek. Ezért vettem egy AQW-s motort. Ma a műszakin nem ment át, mert nem egyezett a motorkód. Hosszas telefonálás után kiderült, hogy a Porsche Hungária Kft-től kell kérnem egy igazolást, amiben leírják, hogy a két motor paraméterei megegyeznek, így át kell mennie a vizsgán.
2018. aug. 7. 22:00
 13/13 anonim válasza:
És így sem megy át, a szolnoki KH többször is félretájékoztatott, mert az a típusazonos, aminek a motorkódja egyezik. Csak eddig nem ezt mondták...
2018. aug. 24. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!