Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért halkabb a zene amikor...

Miért halkabb a zene amikor autórádióra van kötve a telefonom, mint ha usb-ről szólna? (aux)

Figyelt kérdés
Maximális hangerőn van a telefon.

2018. máj. 9. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem értem, csak feltételezem, hogy egyik esetben a telefon jack kimenete van az autórádió analóg aux bemenetére kötve, másik esetben pedig az autórádió és a telefon USB kábellel van összekötve.

Ha ez a szitu, akkor egyszerű a magyarázat: analóg a jack-aux összeköttetés, azaz az autórádió bementei érzékenysége és ebben az esetben a telefon kimeneti maximuma határozza meg, hogy mekkora lesz az erősítés (nagyon pongyolán fogalmazva).

Szokott lenni az aux bementes autórádiókon (enyémben legalábbis van) bementi jelszint beállítási lefetőség. Esetemben AUX Level a neve és három különböző érzékenység állítható be vele. Javaslom keress ilyesmit a te rádiódban is!

2018. máj. 9. 15:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Kábel mindkettő vége Jack dugós, az egyik a telefonba a másik a rádióba van bedugva, és így halkabb mintha pendrive-ról szólna.

Rosszul írtam a kérdést, nem usb-t akartam írni hanem pendrive-t.

De egyébként ezt a beállítási lehetőséget megnézem majd. Bár szerintem nekem nincs ilyen lehetőségem.

2018. máj. 9. 16:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Probléma megoldva, tényleg volt olyan beállítási lehetőség!

Köszi!

2018. máj. 10. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!