Miért halkabb a zene amikor autórádióra van kötve a telefonom, mint ha usb-ről szólna? (aux)
Nem értem, csak feltételezem, hogy egyik esetben a telefon jack kimenete van az autórádió analóg aux bemenetére kötve, másik esetben pedig az autórádió és a telefon USB kábellel van összekötve.
Ha ez a szitu, akkor egyszerű a magyarázat: analóg a jack-aux összeköttetés, azaz az autórádió bementei érzékenysége és ebben az esetben a telefon kimeneti maximuma határozza meg, hogy mekkora lesz az erősítés (nagyon pongyolán fogalmazva).
Szokott lenni az aux bementes autórádiókon (enyémben legalábbis van) bementi jelszint beállítási lefetőség. Esetemben AUX Level a neve és három különböző érzékenység állítható be vele. Javaslom keress ilyesmit a te rádiódban is!
Kábel mindkettő vége Jack dugós, az egyik a telefonba a másik a rádióba van bedugva, és így halkabb mintha pendrive-ról szólna.
Rosszul írtam a kérdést, nem usb-t akartam írni hanem pendrive-t.
De egyébként ezt a beállítási lehetőséget megnézem majd. Bár szerintem nekem nincs ilyen lehetőségem.
Probléma megoldva, tényleg volt olyan beállítási lehetőség!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!