Sarga ABS lampa vilagit a müszerfalon, menet közben is, tudok vele egyedül kezdeni vmit vagy azonnal szerviz?
Regi 2000-es evjaratu angol Honda Civic-röl van szo. Lassan 2 eve jarok vele, de nem volt meg komoly müszaki gondom vele, nem volt meg szervizben.
Ezt meg tudom oldani valahogy egyedül?
Nemetorszagban vagyok, tehat draga mulatsag a szerviz meg itteni jövedelemböl is...
ABS nélkül a fék működik, tehát az autó használható, de számolni kell esetenként a hosszabb fékúttal.
Azt nem lehet megmondani, mi a hiba az ABS-el, lehet egy vezeték szakadás, jeladó hiba, stb.
Egyedül is megoldható, fekete szigszalaggal leragasztod a lámpát. Ennél komolyabb beavatkozáshoz szakember kell.
És ajánlott, mert ha a fékkel van gondod, annak csúnya vége is lehet. Még itt, Németországban is.
Ma menetem kb 20 km-t varosban is csak egy 5 km-en egett az ABS a többi 15 km-en nem. Ez roppant erdekes volt.
Megvarjam, hoyg folyamatosan egjen vagy probaljam igy megoldani a problemat?
Lehet hogy inkabb tenyleg meg kellene fogadni a kollega javaslatat es biciklivel jarni...
Bakker azt nem hiszem el, hogy Németországban élsz német fizetésből és annyira smucig vagy hogy fékhiba miatt sem vagy hajlandó egy szerviznek megmutatni az autódat.
Eszem-feszom megáll.
Tavaly karacsony elött kirugtak (nem hosszabbitottak meg a munkaszerzödest) azota meg nem talaltam melot..&@&˛@&
Szoal most takarekoskodnom kell es idöm is van ilyenekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!