Van egy romet kasdettem ennek besült a hengere és elvittem maszek szerelhöz ingyen nem csinálta meg viszont vettem dugót meg hengert egyedül meg tudnám csinálni mire kell figyelni?
Miii? Ingyen akartál dolgoztatni ha jól értem? És meglepődtél hogy nem akarta a szerelő bácsi? :D
Mire kell figyelni? Kicsit érteni kell hozzá, óvatosan lehúzni a hengert, megnézni mi adta meg magát és utána cserélni a szükséges alkatrészeket.
Ha úgy "besült", hogy nagyon hirtelen és nagyon szorosan megragadt, akkor a henger meg a dugattyúcsere előtt illene ezt-azt ellenőrizni, pl. hajtórudat.
Ezt a típust sem ismerem közelről, meg biztos lenne lépés ami kimaradna, így meg sem próbálom lépésről lépésre leírni - még valamit kihagyok aztán utána engem fogsz szidni a saját hozzá nem értésed miatt. :)
Nem értem ,miért akartad hogy ingyen megcsinálja?Tán tartozik neked?Lemész a boltba egy kenyért és tejért azt ingyen adják?
Nos ha besült a dugó,ott többminden is lehet minthogy csak csere meg fúrás,lehet tönkretette a tengelyt is és a hajtókart is ezt csak szerelőnél tudod megnézetni akinek van mérőpadja hozzá.
Hogy jut eszedbe hogy ingyen megkapsz bármit is?Netán segélyből élsz?Ehhez vagy hozzászokva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!