Gamini 50 ccm robogó első kerekétől vmi zaj jön?
Figyelt kérdés
Kb 2 éves kisrobogó. Már lebontottam a burkolatot, mert hasonló hang mintha vmi műanyag elem nem lenne jól rögzítve és néha vmi inkább fém anyaghoz ütődne néha. De semmit nem találtam ami lógna vagy nem lenne a helyén vagy kotyogna. De tuti h az első kerék környékéről hallom. Feltettem közép sz.re is, megmozgattam rángattam de a kerék úgy nem mozog, csak forog persze. A menetteljesítményét nem befolyásolja. Ha helyben járatom nem hallom, csak ha megyek vele, de nincs jelentőssége h gyorsn vagy lassan, csinálgatja a hangot. Vmi ötlet? Nőként csak ennyi telt tőlem, ötletem nincs több, csak jövő hétre kaptam időpontot a szervízbe, nem tudom addig merjem e használni.2018. máj. 7. 18:42
1/1 anonim válasza:
Lehet a kerékcsapágy ment tönkre, vagy a féknél, ha tárcsafékes akkor fékbetét lehet kopott, ha dobfékes, akkor a féknyereg, vagy vmi ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!