Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Örököltem egy opel corsát. Ha...

Örököltem egy opel corsát. Ha nyomom a gázt bal oldalon sárgán ég valami házforma, mit jelez?

Figyelt kérdés
2018. máj. 6. 14:57
 1/10 anonim válasza:
Jót nem.
2018. máj. 6. 15:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a gazdája meghalt és megkaptam az autót.A bal oldalon alul ég ha gázt adok a lámpa.amugy 4.5 éves 40000 km futott autó,nem öreg.
2018. máj. 6. 15:09
 3/10 anonim válasza:
[link] Felismered melyik?
2018. máj. 6. 15:13
 4/10 A kérdező kommentje:
átböngésztem a leirását,svift felirás felett háromszög ez gyullad ki zölden ha nyomom a gázt.Most kipróbáltam kevesebb gázzal mentem és akkor is kigyulladt.A könyv azt irja váltás magasabb fokozatba üzemanyagtakarékossági okból
2018. máj. 6. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Shift. Javaslat, hogy válts magasabb fokozatba a kevesebb fogyasztásért.
2018. máj. 6. 15:43
 6/10 A kérdező kommentje:
-attól nem lehet baja ha ég a lámpa,hamarabb kell sebességet váltani.Eddig suzukit vezettem
2018. máj. 6. 16:09
 7/10 anonim ***** válasza:
ne válts akkor, amikor az jelez. ezek a jelzések abszolút értelmetlenek, csak tönkreteszed a motort ha kis fordulaton erőlteted. és még csak nem is fogyaszt úgy kevesebbet.
2018. máj. 7. 13:13
 8/10 10 deka farhát ***** válasza:

Nem lesz semmi baja, használd az autót úgy, ahogy kényelmes. A SHIFT és a felfelé vagy lefelé nyíl csak ajánlás a motorvezérlő részéről, hogy most érdemes felfelé vagy lefelé váltani egy fokozatot a gazdaságosabb üzemanyagfogyasztás érdekében. De ahogy fentebb is írták, nem biztos, hogy érdemes állandóan 1100-1600 körüli fordulaton röfögtetni a motort.

Nálunk a céges Opelokban egyébként ki is alszik a lámpa, ha lepadlózol. A motorvezérlő rájön, hogy te itt most intenzíven gyorsítani akarsz, majd csak kb. 3000-es fordulatnál villan fel a lámpa :)

2018. máj. 7. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
25%

[link]

ha ez világít nem egészséges ...

ez a motor diagnosztika lámpa valami gebasz van vele, ki kell olvasni,olvastatni a hiba kódot.

2018. máj. 8. 20:46
 10/10 10 deka farhát ***** válasza:
Csakhogy nem ez világít, ahogy azt fentebb már megfejtettük közösen.
2018. máj. 9. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!