Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb.350e ft-ért milyen megbízha...

Kb.350e ft-ért milyen megbízható első, de hosszú távú autót vegyek?

Figyelt kérdés
a Suzuki kivételével

2018. máj. 5. 09:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9es "Te kereteiden bellül egyedül a swiftre fujta jóállapotúban " Hol adnak ennyiért jó swiftet? Ennyiért az elektromos kerékpárok alját lehet kapni.
2018. máj. 6. 14:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Tesóm (lány) 300-ért vett egy múlt századi Corsát. Már több mint 500.000. ft-ot ráköltött, és most ér kb. 200-at.

Nekem eddig 3 Suzuim volt, gyakorlatilag lóg...szt se költöttem rájuk.

Most van egy Bmw-m és egy Peugeotom, de a Suzukinál -ráköltés szempontjából- igénytelenebb kocsim nem volt.

Ennyiből csak azt vennék.

A te szemléleted figyelembe véve a válaszom: semmilyen kocsit

2018. máj. 8. 19:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Én is mindig ebben az ársávban veszek autót.Nem igaz,hogy vagyonokat kell egy 3kilós kocsira költeni.Skoda Felicia,opel corsa B,Nissan almera-primera,suzuki swift,stb...

Ezekből mind ki lehet fogni jót,ennyi pénzből..ha nekem sikerült,másnak is fog.

2018. máj. 8. 22:29
 14/19 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi a válaszodat, így legalább adtál egy kis reményt :)
2018. máj. 9. 11:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Tudom, hogy tettszene a #13 válasza, de sajnos nem reális.

(talán akkor helytálló, ha van egy jól fölszerelt műhelyed, némi autójavító vénád, és rengeteg időd, türelmed, az öregautós barkácsoláshoz. Akkor.....talán)

2018. máj. 9. 12:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Már miért ne adnának ennyiért jó Swiftet?? Ne hülyéskedjünk már :D
2018. máj. 10. 15:41
 17/19 anonim ***** válasza:

300-ért vettem a 2002-es suzuki swiftet.1'3 16v ,dupla légzsák,hibátlan állapotban.Elvittem átnézetni,ott mondta a szerelő,hogy nem tud mit kicserélni rajta,mert minden jó.Azért az olajat lecserélrettem.Most már 1 éve hibátlanul működik.

Elötte egy 250ezres opel corsám volt,szintén semmi bajom nem volt vele.3évig megvolt,csak olajat,szűrőt cseréltettem benne.Csak azért adtam el,mert 3 ajtós volt és rossz volt a gyerekülésekbe betenni a gyerekeket.

Még,hogy ennyi pénzből nincs jó autó,ne beszéljetek már ökörségeket.A sok hozzáértő,szánalom.

2018. máj. 10. 17:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Így van. A Suzuki egy szuper autó, nekem is egy Sedan 1.3masom van, 2002-es, mondhatni full extrás, szervo, légzsák klima, mindegyik ajtóba elektromos emelő, azt mindig meg mosolygom, amikor beülök a 2001-és A4-esbe, s hátul kézitekerős az ablak. :D Szóval a Suzuki nem egy rossz kis autó, nem egy 5-ös bömössel kell összevetni, viszont semmivel nem veszélyesebb egy B Corsánál, Fiestánál, vagy egy Fabiánál, ráadásul, ha még rohadnak is, vagy ne adj isten baleset volt v melyik.
2018. máj. 18. 16:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100 ezerért vettem Fiestát, ráköltöttem ugyan ennyit és mai napig gond nélkül használom, csak olaj meg szokásos izé, 4 éve van meg eredetileg BMW-t akartam az volt 120-é de 170-nél füstölt 4-be a Fiesta meg nem is érte el a 170-et szóval azt vettem mert nem füstölt 4-be 170-nél. Meg amúgy is Fiestát akartam, csak kíváncsi voltam ,hogy a BMW füstöl e 170-nél 4-be.
2018. júl. 16. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!