50-es motor után meg lehet tenni a nagy lépést korlátlan jogsira?
Szóval kihagynám a 125ös, 250es motorokat, letenném korlátlanra a jogsit és nagymotorral folytatnám.
Ez járható út? Vagy fokozatosan kéne ffeljebb menni?
Mint már írtam, nagyon mennek a mai motorok.Észnél kell lenni, mert kínálja a nyélgázt.
Egy időben 625-ös Gilerám volt, amivel imádtam egykerekezni.(itt Budapesten) Aztán leszoktam a sok bírság miatt, pedig a motor adta a lehetőséget.
Vigyázz az életedre...egy 125-ös Honda is megy mint a barom.
Ilyen kevés infóból nehéz megmondani. Lehet igen, lehet nem. Én 20 évesen szereztem meg az A2-es jogsit, és 125 köbcentis motort vettem elsőre, pedig elég józan embernek tartom magam. 1 szezon után adtam el, és egy 35 kW-os túraenduro volt a következő lépcsőfok. 2 szezont használtam, 14 ezer km ment bele, most csinálom a korlátlan jogsit, és már megvan a következő motor, ami 86 LE és 900 köbcenti. Szerintem ez bőven elég, és nem áll szándékomban erősebbet venni. A 35 kW is elég az esetek nagy százalékában, csak amikor utassal, felpakolva túráztunk, éreztem, hogy néhol kevés.
Tehát nincs fix válasz a kérdésedre. Van, aki 1000essel kezdi, de hamar el is patkol, van aki nem. Én örülök, hogy legalább valamennyire lépcsőzetesen csináltam. Ha mást nem is, de megtanultam becsülni, tisztelni a lóerőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!