Korlátlan motor jogosítványról szeretnék többet megtudni? Többi lennt
Nagymotorral szeretnèk utazni ezèrt lenne szüksègem egy korlátlan jogosítványra olyan emberek válaszát várnám akik a közelmultban szereztèkmeg.
Tehát a kèrdès azlenne hogy miket várnának el a vizsgán tehát mi az amit kèrnek vizsgán, manapság mennyibe kerül átlagosan egy ilyen jogosítvány, illetve hogy a korlátlan vizsgán mekkora motorral kell vizsgát tenni? Nameg hogy a kreszt az ismèt elkell vègezni ha már van B jogsim?
125 ös verseny krossz motorokkal van tapasztalatom. Előreis köszönöm! (Baranyamegye, 25/ff)
Tündérbogár.
Úgy van neked tapasztalatod a verseny krossz motorok terén, ahogy nekem NASCAR-ban.
Ha pedig jogosítványod is lenne, sosem kérdeznél ilyen hülyeségeket.
Amúgy meg a nagymotoron történő utazáshoz nem kell más csak egy bukósisak. Jogosítvány csak akkor kell ha vezetni is akarod, nem pedig az utazáshoz. :-)
Köszönöm a 2semmit èrő választ. Menjetek homokozni a játszótèrre, kicsi szivecskèim, pusz!
Lehet hogy nem volt elègèrthető a kèrdèsem vagy èn siettemel afogalmazását. Majd átfogalmazom ha leaz időm de ha van itt valaki aki èrti hogy mitakartam ès válaszolna megköszönnèm neki.
Utolsó, leírást nem tudom hol találtál róla, mert èn csak 2010környèki videokat találtam you.ube on ès ott valóban ezeket mondták, így köszönöm szèpen neked hogy vette a fáratságot ès leírtad!!
Ám igen ilyeneket lehet találni, ezèrt kèrdeztem már fentis úgy hogy aki a közel múltban tettele hogy az tudna e mesèlni hogy vannak e új feladatok vagy amiről nincs infó a règi videokban írásokban
Mindeesetre örülök hogy egy èrtelmes emberis válaszolt!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!