Megeri regebbi bmwt venni?
400ezerért bmw-t??Ennyi erővel 2millióért rolls-royce phantomot.
Ennyiért jó választás lenne egy mercedes 190d.Fiamnak is ilyen van és soha nincs vele gond.Kényelmesnek is mondható és ha elromlik minden sarkon van hozzá alkatrész(ez bmwre is igaz).
Ne vegyél bmwt!Főleg ennyiért
Egy jó állapotú 190es mercinek azért elég jó megjelenése van még a mai napig! :)
1 év alatt nem kétszer jönnek oda megnézni vagy megkérni, hogy beülhetnek-e stb... vagy csak szimplán kérdeznek róla!
Bár én a 2.0 dízelt nem ajánlom mert még a 2.5-es is lusta, hát akkor milyen lehet a 2.0? :)
a 2.5turbo már nagyon jó lehet csak az meg nagyon drága (és asszem csak automatában van)
De az biztos, hogy ha ezzel a kocsival foglalkoznak akkor nem fogsz vele lerohadni az úton motorikusan mert van benne kb. 3 alkatrész ami elromolhat annyira, hogy meg se mozduljon...
Miénk cirka 1 millió km-es, bontatlan motorral, taxi volt németben és pöcc röffre indul -20ban is jó akksival és jó izzítógyertyákkal.
városi közlekedésre a 2.0d is tökéletes.
Nem vezettem még 2.0D-t sosem, csak a saját 2.5-esemet hajtom, hol nyugisan hol jobban :)
Most is kellett egyet pályáznom, odafele nyugisan visszafele pár km-ert megnyomtam neki 150-el, hogy égjen belőle ki a kosz... 3500-at pörög 150-nél míg a céges benzines astra 4000-et 130-nál :D
Míg az 10-12 litert eszik 130-nál addig ez 8-9-et 150nél.
Szóval egyáltalán nem rossz autó ez, én imádom, nem tervezem lecserélni, szépen restaurálgatom :)
Kicsit több mint fél évig nézegettem ilyen árkategóriában autókat. Nyilván nem új autót kerestem, nem kellett nagy motor, de azért valamilyen elvárásaim voltak. Nem roncsot akartam venni. Rengeteget megnéztem. Mindegyik vagy törve volt vagy ette a rozsda.
Végül találtam egy elfogadhatót. 400-ért vettem E36-ot. 96-os, 1.6, 240 ezer km volt benne akkor. Kaptam mellé téli és nyári gumiszettet felnire szerelve. Rádió hibás volt. Kiderült hogy csak biztosíték csere, ezt megúsztam 150ft-ból. Az aljára kellett ezt az emelési pontokon lévő gumit pótolni, az 2000Ft volt. Van kis kezdetleges rozsda hátul amit vissza kell csiszolni, legittelni és újra festeni. Ez még várat magára, de mivel jó festékem van ezért gitt árában meglesz. Emellett a tetőkárpit kezd lejönni. Motorikusan teljesen rendben van. Ez volt a legjobb amit ki tudtam hozni 400-ból. Nekem megérte, nyilván nem hibátlan de nem egy rossz autó szerintem. Én szeretem.
Amivel számolj az az hogy nagyon lent van az E36. Nem ültetett, nem tuningolt példányokat néztem csak. Ez is olyan. Mégis nekem a korábbi autóimhoz képest nagyon alacsony. Emellett ehetne egy kicsit gazdaságosabban is. Legkissebb 1.6-os motor van benne és képes bezabálni 8-10 litert úgy hogy budapesten használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!