A használtautó.hu - ra regisztrálva teljes nevet kérnek, belépéskor pedig felhasználónevet (ami a reg során fel sem merült. Hogyan tudnék belépni és használni a helyet?
Nem mindenkinek van érzéke az informatikai rendszerekhez. Elég régen egy cégnél dolgoztam ahol bevezettek egy új erp rendszert és a hr-esek folyamatos szidták azzal hogy teljesen rossz és nem működik rendesen és rosszul számol és izé /jó ebben benne van az is vannak emberek akik lázadnak az új dolgok ellen/. Nekünk többieknek valahogy jól működött és pontosan számolt. Informatikai cég volt és lehet hogy többség ezért tudta használni.
Itt a hahu segíthetett volna ha egyértelműen írja ki:
e-mail cím/felhasználónév
helyett
e-mail cím vagy felhasználónév
Különben a legtöbb ilyen internetes rendszer mint a hahu is megrekedt valahol 10-15 évvel ezelőtti szinten. Legutóbb mintha még mindig nem láttam volna közösségi megosztási lehetőséget - ami növelné a megtekintési esélyeket - és belső üzenő rendszert sem - ami segíthetné az eladási folyamatot és a több autó utáni érdeklődést egyszerre. De ha azóta már beletették ezeket akkor nem szóltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!