Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Írnátok pro/kontra érveket ez...

Írnátok pro/kontra érveket ez az autó mellett?

Figyelt kérdés

Tehát egy 2006/09-es Chevrolet Lacetti 1.6-ról lenne szó.

Tudom...olvastam vissza gyk-n..gondolom 10/9 ember már írja, hogy felejtsem el. Szeretném ha az én helyzetemre szabva mondanátok valamit, nem szimpátia alapján...

Szóval első autóm lesz,21 évesen,eddig egy családból maradt '97-es swiftet vezettem. Azután nyilván előrelépés lesz. 7-800 ezerig nézek autókat, és igen szempont, hogy tetszen. És ez amit linkelni fogok, tetszik. Lehet másnak nem, nekem igen.

Tetszenek még 147-es alfák, de műszakilag sokak szerint vészes a fenntartása. Gondolom írni fogjátok, hogy ennyiből opel,ford,golf stb.. az Astra-k nem tetszenek, ráadás egy ismerősöm iszonyat sokat szívott vele..abból is ugyanúgy ki lehet fogni a rosszat. Golf-ról is lehet hallani bőven problémát.

Leszögezném!!! A Honda-Toyota párosból nézelődnék, ha még lenne + fél millám,de 7-800 ezerig nincs szerintem normális, ami nem lenne 18-20 éves.

Tehát az autó:

[link]

Ahogy olvastam, az 1.6 motor a legjobb a Lacettik-nél. Tudom,hogy 9l-t simán megeszik városban, de nem járok sokat vele, illetve a mostani suzi se 5-6 litereken él már..

Nekem ez a fekete Lacetti nagyon bejön, és örülnék, ha végre olyan véleményeket is olvashatnék, ami nem 3 szavas(felejtsd el, nem európa,hulladék stb)

Szervizelése szerintem egyáltalán nem vészes.

2018. máj. 2. 00:42
1 2
 11/18 D. Brasco ***** válasza:
A hirdetesben lévő autónak meg van húzva a jobb hatulja,a belső tér meg minden elárul szerintem......más autonal biztosan egyből azzal jönnének hogy tekerve van az óra hogy így le van lakva,de biztosan nem!A lacetti sajnos ennyire szar es ilyen szinten amortizalodik!Hülyére kopva a szőnyeg,a könyöklő,még a képeket nézni is napszemüveg kell annyira ki van fényesedve a kormány
2018. máj. 2. 12:28
 12/18 D. Brasco ***** válasza:
Az ülésen is látszik hogy szét van ülve,szerintem a háttámla oldala ki is van már szakadva de legalabb foszolva!
2018. máj. 2. 12:29
 13/18 D. Brasco ***** válasza:
Tudom majd most mindjárt jönnek a szar olaszozók de en ennyiert vennek inkabb egy grande puntot!hidd el az 1.4-es motorral az is fog legalabb ugy menni mint ez az 1.6-az,cserébe még a 16szelepes 95lovas sem eszik 10liternel többet ha a szemét kinyomod sem!Kulonosebb tipushibatol mentes az auto,meg szerintem jol is nez ki!
2018. máj. 2. 12:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez így van. És te ebből aztmondod tekert óra? 1. Tulaj,vezetett szervízkönyvvel? Azért 12 év/180 e km alatt ilyen esztétikai dolgok kijönnek, vagy nem?
2018. máj. 2. 12:58
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi az észrevételeket.
2018. máj. 2. 12:59
 16/18 D. Brasco ***** válasza:
Pont ezt írom hogy más autonal biztosan azt mondanam hogy tekert az óra,de itt biztos nem!A szervizkonyv nem jelent semmit,de ez az amit irtam hogy a lacetti belső 200ezer környékére így néz ki,ennyire szétmálik!
2018. máj. 2. 13:10
 17/18 A kérdező kommentje:

Értem,köszi.

Még egy kérdés bárkihez,aki otthonosabban mozog ebben:

Ha ez a chevi maradna reálisan mennyit lehetne alkudni belőle? 2 hónapos hirdetés,sztm. meg akar már válni tőle. Ha kiemelem az esztétikai hibáit, jelzem, hogy olajcsere is most lenne esedékes, ráadás ha a velünk érkezett szerelő talál, valami hibát, amit "felnagyítunk", akkor mennyi lehet az alja?

2018. máj. 2. 13:49
 18/18 anonim ***** válasza:

De miért ragaszkodsz ehhez a kocsihoz????

Most néztem csak meg a belsejéről készült képeket és tényleg durva, hogy ilyen kevés km-nél ennyire szét van már kopva!

az 1 millió km-es 190-es mercim szebb belül!

Nem tudom mennyi időre vennéd a kocsit, de hosszabb távon csak szívni fogsz vele mert sorban jönnek majd a hibái...

Nem éppen a minőségről híres ez az autó!

2018. máj. 2. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!