Írnátok pro/kontra érveket ez az autó mellett?
Tehát egy 2006/09-es Chevrolet Lacetti 1.6-ról lenne szó.
Tudom...olvastam vissza gyk-n..gondolom 10/9 ember már írja, hogy felejtsem el. Szeretném ha az én helyzetemre szabva mondanátok valamit, nem szimpátia alapján...
Szóval első autóm lesz,21 évesen,eddig egy családból maradt '97-es swiftet vezettem. Azután nyilván előrelépés lesz. 7-800 ezerig nézek autókat, és igen szempont, hogy tetszen. És ez amit linkelni fogok, tetszik. Lehet másnak nem, nekem igen.
Tetszenek még 147-es alfák, de műszakilag sokak szerint vészes a fenntartása. Gondolom írni fogjátok, hogy ennyiből opel,ford,golf stb.. az Astra-k nem tetszenek, ráadás egy ismerősöm iszonyat sokat szívott vele..abból is ugyanúgy ki lehet fogni a rosszat. Golf-ról is lehet hallani bőven problémát.
Leszögezném!!! A Honda-Toyota párosból nézelődnék, ha még lenne + fél millám,de 7-800 ezerig nincs szerintem normális, ami nem lenne 18-20 éves.
Tehát az autó:
Ahogy olvastam, az 1.6 motor a legjobb a Lacettik-nél. Tudom,hogy 9l-t simán megeszik városban, de nem járok sokat vele, illetve a mostani suzi se 5-6 litereken él már..
Nekem ez a fekete Lacetti nagyon bejön, és örülnék, ha végre olyan véleményeket is olvashatnék, ami nem 3 szavas(felejtsd el, nem európa,hulladék stb)
Szervizelése szerintem egyáltalán nem vészes.
Értem,köszi.
Még egy kérdés bárkihez,aki otthonosabban mozog ebben:
Ha ez a chevi maradna reálisan mennyit lehetne alkudni belőle? 2 hónapos hirdetés,sztm. meg akar már válni tőle. Ha kiemelem az esztétikai hibáit, jelzem, hogy olajcsere is most lenne esedékes, ráadás ha a velünk érkezett szerelő talál, valami hibát, amit "felnagyítunk", akkor mennyi lehet az alja?
De miért ragaszkodsz ehhez a kocsihoz????
Most néztem csak meg a belsejéről készült képeket és tényleg durva, hogy ilyen kevés km-nél ennyire szét van már kopva!
az 1 millió km-es 190-es mercim szebb belül!
Nem tudom mennyi időre vennéd a kocsit, de hosszabb távon csak szívni fogsz vele mert sorban jönnek majd a hibái...
Nem éppen a minőségről híres ez az autó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!