Mennyibe kerül az A-kategória kompletten, ha már megvan az A1 kategóriám?
Kresz vizsgát nem kell tenned, így az kresz oktatást és a vizsgadíjat megspórolod.
Rutin és forgalomból viszont vizsgázni kell. 2010 január 1 óta a rutin vizsga 4700Ft, a forgalmi vizsga 11000Ft.
Az előírt vezetési óra (rutin+forgalom összesen) 27óra szokott lenni (A+ kategóriánál) és olyan 3000Ft körül van 1óra, de azt nem tudom pontosan, hogy neked ki kell-e fizetned mind a 27órát mivel már 2éve van A1-ed. Ezt a kiválasztott iskolánál érdeklődd meg. Ha azt mondják hogy ki, akkor olyan 96700Ft lesz a vége, + 4ezer forint illeték a jogsi kiváltásánál.
Most akkor ez hogy van?!
Én 2008. nov 9-én kaptam meg az A1 jogosítványom
( de már októberben megvolt a vizsga, csak nem váltottam ki, mert vártam a B akt-ra...)
Szeretném megcsinálni az A kategóriát... De ugye ősszel már nem lehet motort vezetni hivatalosan... vizsgázni sem...
Viszont én oylan olvastam, hogy amikor letelik a 2 év újra kell járni kresz-re és mindent előröl kellene kezdenem, mintha még nem csináltam semmit... ( jó persze gondolom az eü vizsga meg az orvosi papír az meg lesz így is...)
Ez ide vág ehhez a témához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!