Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen autó a...

Szerintetek milyen autó a peugeot?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
amilyen kényelmes, annyira hulladék!
2018. ápr. 30. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Sza r francia vasba való. Nem is értem emberek minek vesznek francia és olasz autókat.
2018. ápr. 30. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Nekem tökéletes.

14 éves és a kötelező cseréken kivűl semmit nem kellett cserélni, javitani rajta.

1.9 szivódizel , ezzel sincs semmi baj.

Olajcserétől olajcseréig nem kell után tölteni semmit sem.

Partner, borzasztó kényelmes, tágas.

2018. ápr. 30. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Francia
2018. ápr. 30. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:

1.4 hdi 206-os Peugeot vettünk újonnan 2004-ben. Tavaly adtuk el 240e km-rel.

Műszakilag annyira sok baj nem volt vele:

- A biztosítéktáblából kb. 2000 km-enként kirázódott egy biztosíték, akkor nem indult. Egy fél év után "összeöregedett", utána már jó volt.

- Hátsó felfüggesztés gyárilag pocsék, fel kell újítani kb. 30-50e km-enként attól függően milyen utakon használja az ember.

- Motortartó bakokat rendszeren kellett cserélni, kb. 4x lett cserélve. Simán gyenge

- Tompított fényszóró évi fixen 2x cserés (az izzó). A fél autót le kell bontani a cseréhez

Ezen kívül rendbe volt.

Ettől függetlenül az autó egy nagy kalap xar. Csörög, zörög, kényelmetlen, nem megy. Volt másik kisautóm is (Ford fiesta, szitén 1.4 hdi). Az sem egy A8 luxusát adja, de sokkal jobb.

2018. ápr. 30. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Afrikában a francia gyarmatokon csak ezt használják..ugyanis (a kétes eredetű)üzemanyagon kívül nem kell más bele.

Több millió (nagy profitot hozó) eladott autó, ugyanennyi bozótlakó dícséri.

2018. ápr. 30. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

"milyen autó a peugeot?"

Német??

2018. ápr. 30. 12:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 806 1.9 TD-m van, én csak dicsérni tudom, ha a rendszeres szervizeket megkapja, akkor semmi gond vele, 23 évesen is gond nélkül el lehet vele indulni több 100, vagy akár 1000 km-re, évi 22-25ezer km-t rakok bele és soha nem hagyott ott sehol. Kényelemben pedig a hasonló kategóriás német és japán egyterűk a közelébe sem érnek. Amit erre költeni kell, azt egy akár milyen másik autóra is kellene (fékek, olajcsere, vezérléscsere, futómű beállítás)
2018. ápr. 30. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem Audi, de szerintem általában nem rossz verdák.

Ismerősi körben a PSA autókra nincs sok panasz.

2018. ápr. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!