Egy 2002-es BMW 740d érdemes megvenni, nem megy rá a gatyám a szervizelésére?
Csak keresgélek, mert szeretném lecserélni a Seat Toledómat egy picit nagyobb testű autóra, de kicsit tartok a BMW, Mercedes szervizelési költségeitől talán még az Audi A4 szóba jöhet.
Mennyit km bír ki átlag a BMW 7-es? A hírdetésen olvastam hogy 160 ezer km van rajta, ha igaz.
Vélemény?
Az enyém 21 éves, és 200-on felül van és még mindig semmi baja (316)
Szóval a 740d is simán minimum bír ennyit.
8 éves szóval már nem olyan vészes a szervízelése, de szerintem inkább vegyél az előző szériából (E38), az 2001-ig volt gyártva, és az nagyon megbízható autó.
740L tökéletes lenne (az L még 15 centivel hosszabb -> hatalmas a lábtér)
Jaj ba*ki ne hasonlítgassuk már a 316i-t a 740D-el!
Ég és föld! E21, E30, mint a faék, E36 passz, de nem egy nagy 'was ist das'.
Egyébként a kérdésre válaszolva: Rá megy a gatyád a szervizelésre, ha az E65 ben is ugyanaz a V8 as dízel van mint az E38-ban akkor garantált a szopás. Ez volt az első sorozatban gyártott V8 dízel (ha jól tudom), Anisits Ferenc neve fűzödik hozzá, ettől függetlenül eléggé szopóág...Ha 7ert szeretnél akkor 728i vagy 740i (E38), de ezekkel is előfordulhatnak kisebb elektromos gondok, stb.
Nekem 750iL volt a tulajdonomban, 4 éven keresztül. Mindig volt valami apróbb elektromos hibája, abból adódóan, hogy millíónyi szenzor, érzékelö, kutyaf@sza van benne. Sok kicsi sokra megy, és nem is kicsik a tételek mert BMW. Szerintem hagyd ki a bmwt, jobban jársz.
Egy BMW-s, aki ráb@szott.
Látom óvakodtok az új generációtol.-)
Gondolkodom a Mercedes C320 cdi 2005 évjáratúról.
Köszönöm a válaszokat!-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!