Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó most a legjobb...

Melyik autó most a legjobb választás?

Figyelt kérdés
Új autóban gondolkodok. Elsősorban azért, hogy A-ból B-be vigyen el, és ha nem irreális elvárás, 10 év múlva se essen szét. Nem feltűnő, inkább praktikus és megbízható (új) autót keresek max 4 millióig. Opel Corsa, Ford Fiesta, Suzuki Baleno/Swift, Dacia Sandero Stepway, Fiat Grande Punto, szerintetek?

2018. ápr. 30. 10:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Dacia minősége tényleg bazári, nekem a Dusteré is egy hatalmas csalódás volt, olcsóbb SUV-ok közül abszolút a Vitara a nyerő. Viszont nálam a Vitarával ki is merült az új Suzuki kinálata. Kisautóból Fiesta a 3 hengeres szivóval nem olyan rossz mint sokan gondolnák, de újonnan a turbóstól se félnék, nem az első 100-150 ezer alatt lesz gond vele. (A turbó egyébként a legkisebb hibaforrás ezekben a motorokban, ha nincs hidegen taposva, és hagyják visszahülni leállitás előtt). De a Kia Riot is megnézném, 7 év garit ad a Kia, ami azért sokat elárul. Hyundai i20 nem tudom milyen árban van, de az is kisautó, esetleg ha belefér a keretbe, én azt is beletenném a kalapba.
2018. jún. 8. 10:09
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
Opel Corsa, Skoda Fabia
2018. jún. 8. 11:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Én egy Ford Fiestát vennék lehetőleg az 1.5 dci kiszerelésben.

El lehet felejteni ezt a Angela Merkelárva által kihozatott dízelundort.

2018. okt. 25. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!