Milyen autó lenne a legjobb választás?
Szóval már idén megyek egyetemre, ami olyan 10 km-re van.
Szeretnék egy olyan autót amit még fenn tudnék tartani olyan heti 10-20k-ból és megy normálisan.
Eddig egyetlen opció van, mégpedig a BMW 318is.
Más hátsó kerekes autót ilyen árban nem láttam és barátomnak is ilyen van, nagyon jól megy és jól is néz ki meg a hangja is eléggé ott van.
Az egy dolog, hogy az is nem a legjobb, vagy nem az amit leírtam róla, de akkor várnék javaslatokat.
Ahogy vezettem, láttam, nap, mint nap látom.. olyan, ahogy leírtam.
Tapasztalt, hozzáértő emberrel mennék megnézni, a limit olyan 200-300k. 140 le tényleg nem sok, de 8-9 sec 100-ig nekem bőven elég első kocsinak. 7-9 literes fogyasztás meg talán fél szemmel határeset.
Barátom vette 200k-ért. Másfél év alatt annyi volt a probléma, hogy lemerült az akksi. Talán kibírja a szerelőig még egy darabig.
Érveléseket köszönöm, mondanátok autókat is ? Ha van ennél jobb lehetőség picivel drágábban, akkor megérné többet melózni addig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!